جلوگیری از تاول پا هنگام پوشیدن کفش نو

خلاصه

حتماً برای شما هم پیش آمده که بعد از خرید کفش نو و پوشیدن آن، پشت پا، کنار و روی انگشتان شما زخم شده یا تاول می زند که این موضوع بسیار آزاردهنده و دردناک خواهد بود. اما اگر با راهکارهای جلوگیری از زخم شدن پا بعد از پوشیدن کفش نو آشنا شوید، می توانید به راحتی جلوی زخم شدن پاهای خود را بگیرید. در ادامه مطلب، این راهکارها را برای شما توضیح داده ایم.

۱۴۰۰ دوشنبه ۵ مهر
2493بازدید
جلوگیری از تاول پا هنگام پوشیدن کفش نو

 

حتماً برای شما هم پیش آمده که بعد از خرید کفش نو و پوشیدن آن، پشت پا، کنار و روی انگشتان شما زخم شده یا تاول می زند که این موضوع بسیار آزاردهنده و دردناک خواهد بود. اما اگر با راهکارهای جلوگیری از زخم شدن پا بعد از پوشیدن کفش نو آشنا شوید، می توانید به راحتی جلوی زخم شدن پاهای خود را بگیرید. در ادامه مطلب، این راهکارها را برای شما توضیح داده ایم.

 

دیزی بست

 

روش های ساده برای جلوگیری از تاول زدن پا


اکثر کفش ها در روزهای ابتدایی استفاده، در ناحیه کنار پا، پشت پا و روی انگشتان احساس گرفتگی و تنگی ایجاد می کنند که این اصطکاک میان کفش و پا باعث ایجاد زخم و تاول در پا می شود. اما به مرور کفش جا باز می کند و این مشکل برطرف می شود. اما اگر وقتی کفش نو است راهکاری برای اینکه کفش پا را نزند به کار نگیریم و پای ما زخم شود یا تاول بزند ممکن است تا یک الی دو هفته مجبور باشیم درد تاول و زخم پا را تحمل کنیم. تمام راهکارهای زیر کمک می کنند تا اصطکاک میان کفش و پا کم شده و پای ما از زخم شدن در اثر پوشیدن کفش نو محافظت شود.

 

وازلین


وازلین را در جاهایی از پای خود که احساس درد و فشار می کنید، بزنید و راه بروید. وازلین اصطکاک پا و کفش را کم می کند.

 

سشوار


استفاده از سشوار برای جلوگیری از اینکه کفش پا را نزند و تاول و زخم نشود، به خصوص برای کفش های چرمی خیلی مؤثر است.

 

پوشیدن دو جوراب ضخیم


کفش ها را بپوشید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه روی آن سشوار گرم بگیرید و بعد از گرم شدن کفش، ۴ الی ۵ دقیقه راه بروید و حتی بالا و پایین بپرید تا کفش جا باز کند. اگر باز کمی احساس گرفتگی می کنید، دوباره این روش را تکرار کنید.

 

آب و یخ


یک عدد پلاستیک که تا نصفه از یخ پر شده را به مدت بیست تا سی دقیقه، داخل کفش قرار دهید. این روش حتی تا یک سایز می تواند کفش را گشاد کند. مخصوصاً اگر در قسمت های جلوی انگشتان و کناره های کفش احساس گرفتگی می کنید این روش برای شما مفید خواهد بود.

 

چرب کننده لب


چرب کننده لب هم مانند وازلین اصطکاک پا و کفش را کم می کند. وازلین را روی قسمت های تحت فشار بمالید.

 

چسب زخم و پنبه


برای جلوگیری از زخم شدن و تاول زدن، در پشت پا، کنار انگشتان و روی انگشتان خود چسب زخم بزنید یا یک تکه پنبه را با چسب روی قسمت هایی از پا که احساس درد می کنید، بچسبانید. تا به این قسمت ها فشار وارد نشود و زخم نشوند. علاوه بر این، گذاشتن کمی پنبه در قسمت پشت و کنار انگشتان در کفش هم می تواند مفید واقع شود.

 

استفاده از اسپری آب گرم و چای کیسه ای


آب گرم باعث می شود کفش سریع تر جا باز کند. در قسمت هایی از کفش که احساس تنگی می کنید آب گرم اسپری کنید و بعد کفش را بپوشید و با آن راه بروید تا کفش جا باز کند. اما چون ممکن است آب گرم باعث بو گرفتن کفش شود، شب تا صبح در داخل کفش چای کیسه ای استفاده شده و خشک قرار دهید تا بوی بد کفش را بگیرد.

 

خرید کفش

 

صابون


اگر کفش نو را به پا کردید ولی متوجه شدید که قسمت پشت آن، پای شما را اذیت می کند توصیه می کنیم از صابون استفاده کنید. به قسمت پشت کفش، کمی صابون بزنید تا لیز شود. این کار از زخم شدن پا جلوگیری می کند.

 

پودر تالک


اگر قصد رفتن به مجلسی را دارید و می خواهید از کفش پاشنه بلند استفاده کنید ممکن است به دلیل وجود اصطکاک در کفش، پاهایتان اذیت شود. می توانید به هنگام استفاده از انواع کفش پاشنه بلند از پودر تالک استفاده کنید. این امر سبب می شود تا پاها در کفش راحت باشند و شاهد ایجاد تاول و زخم در آنها نباشید. فقط دقت کنید که داخل کفش، نم نداشته باشد.

 

استفاده از کفی طبی


پوشیدن کفش نو مخصوصاً کفش های چرم تا زمانی که خیلی نو هستند ممکن است پاها را اذیت کند. شما می توانید در این موارد با استفاده از کفی های طبی که در فروشگاه ها و یا داروخانه های معتبر ارائه می شوند از بروز این مشکل پیشگیری کنید. استفاده از این محصولات باعث می شود که پاها در کفش، راحت باشند و بتوانید برای مدت زمان زیاد با این کفش ها راه بروید.

 

خرید کفش از دیزی بست

 

پوشیدن جوراب های ضخیم


اگر احساس می کنید کفش ها برای پاهایتان کمی تنگ هستند می توانید از جوراب ضخیم و سشوار استفاده کنید. این کار باعث جا باز کردن کفش شده و سبب می شود تا کفش، مناسب سایز پای شما شود. البته باید از حرارت دادن بیش از حد کفش خودداری کنید تا کیفیت رویه کفش پایین نیاید.

 

سیب زمینی


شاید تصور کنید با خرید کفش های طبی با مشکل زده شدن پا توسط کفش، مواجه نخواهید شد. این تصوری بسیار اشتباه است. حتی در مورد کفش چرم طبی زنانه هم ممکن است با این معضل روبرو باشید. در این موارد توصیه می کنیم یک عدد سیب زمینی را شسته و خشک کنید. سپس به مدت یک شبانه روز آن را داخل کفش بگذارید. بعد از این مدت، آن را برداشته و داخل کفش را تمیز کنید. بعد از آن می توانید به راحتی کفش ها را پوشیده و از آنها استفاده کنید.


کرم های نرم کننده


یک روش اختصاصی برای کفش های چرمی، استفاده از کرم های نرم کننده دست و صورت است. در این موارد، کرم را به نوک کفش، قسمت پنجه کفش و پشت پاشنه آن بزنید. این کار باعث نرم شدن پشت کفش و قسمت پنجه و نوک آن می شود. به این ترتیب کفش پاها را اذیت نکرده و می توانید به راحتی از آن استفاده کنید.

 

استفاده از آب


یک روش دیگر برای بزرگ کردن سایز کفش، استفاده از کیسه آب است. به این صورت که می توانید کیسه آب را داخل کفش بگذارید. سپس آن را برای 24 ساعت در داخل فریزر قرار دهید. در این شرایط، کفش به دلیل یخ زدن آب، بزرگ تر شده و زمانی که از آنها استفاده می کنید پاها را اذیت نخواهد کرد.

 

استفاده از دستمال و الکل


اگر قسمت داخلی کفش تان تنگ است و موقع پوشیدن آنها، پاهایتان اذیت می شود می توانید از دستمال و الکل استفاده کنید. در این روش برای جا باز کردن کفش باید سطح داخلی را الکل بزنید و سپس آن را با دستمال کاغذی پر کنید. روز بعد، این دستمال ها را از کفش خارج کنید و با خیال راحت آن را بپوشید.

 

مراجعه به کفاش


بهترین و مطمئن ترین روش برای خلاصی از زدن پاها توسط کفش های نو، مراجعه به کفاش است. این افراد با استفاده از ابزارهای تخصصی و تجربه ای که دارند می توانند انواع کفش چرم زنانه و یا دیگر کفش ها را کشیده و قالب پای شما کنند.

 

جلوگیزی از تاول پا همگام پوشیدن کفش نو

 

 

مطالب مرتبط به سایت دیزی بست:

آموزش سنگشور لباس جین در منزل

با شلوار جین زنانه چه پیراهنی بپوشیم؟

برای کوهنوردی چه مانتویی مناسب است

 

جلوگیری از تاول پا هنگام پوشیدن کفش نو

الهه عزیزی

کارشناس تولید محتوا
چطوری میتونم کمکتون کنم؟