انواع شلوار زنانه را بهتر بشناسید

خلاصه

۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
1640بازدید
انواع شلوار زنانه را بهتر بشناسید

امروزه کمد هر کدام از ما خانمها شامل انواع شلوار زنانه، انواع شومیز، انواع دامن و مانتو می باشد. ولی با این حال گاهی برای رفتن به یک مراسم، که فرقی هم نمیکند مهمونی خانوادگی کوچک باشد یا جشن عروسی دوستمان، در انتخاب لباس دچار سردرگمی می شویم.

 

گاهی شناخت درست انواع استایل و شناخت درست رنگها و هم نشینی لباسها کنار هم، تنها راه حل این سردرگمی می باشد.

 

در این مقاله سعی داریم انواع شلوار زنانه را به شما معرفی کنیم و در مقاله های آینده هم نشینی آنها با انواع لباس را به طور مفصل شرح می دهیم. ما اینجاییم تا به شما کمک کنیم که راحت تر و اصولی تر از همه لباسهای کمدتان استفاده کنید.

 

شلوار راسته:

شلوار راسته که به شلوار cigareet, straight  و یا  pencil معروف است که این شلوار زنانه الگوی پایه تمامی شلوار ها است و گشادی در قسمتهای مختلف آن یکسان است. این نوع شلوار را هم در مدل شلوارهای پارچه ای و هم در مدل جین می توان دید. مدل پارچه ای این شلوار معمولا با خط اتو همراه است. این شلوار چون مناسب تمامی اندام ها است میتوانید به راحتی از آن، هم در مراسم های رسمی و هم مناسبتهای کژوال استفاده کنید.

 

شلوار اسکینی – چسبان:

شلوار چسبان که با نام شلوار skinny یا slim fit و یا لوله تفنگی آن را می شناسید کاملا تنگ و منطبق بر بدن بوده است. این نوع شلوار از قرن نوزدهم تاکنون محبوب بوده است ولی در ابتدا فقط مردان از آنها استفاده می کردند. بهتر است این نوع شلوار زنانه، با پارچه هایی که کمی حالت کشسان مانند جین کشی دارند دوخته شود. خرید شلوار این مدلی به افرادی که پاهای خیلی چاق و یا خیلی لاغر دارند، توصیه نمی شود.

 

شلوار پلازو:

این مدل از شلوار زنانه که به شلوار plazzo معروف است که مدل اغراق شده شلوار گشاد و دم پا گشاد است از دهه 1960 محبوب بوده است. از این مدل شلوار بیشتر در مهمانی های عصر و شب استفاده می شود اما این موضوع به این معنی نیست که در نمیتوان در استایلهای رسمی از آن استفاده کرد. شلوارهای مدل کژوال تابستانی بیشتر از این مدل تبعیت می کنند. توصیه می شود افراد قد بلند مدل بلند این خرید شلوار را استفاده کنند و افراد کوتاه قد از مدل کوتاه این شلوار استفاده کنند.

شلوار پیش بندی:

این شلوار در بین مردم با نامهای overall یا carpenter  معروف و شناخته شده است. این نوع شلوار که در قسمت جلو با دو بند بسته می شود، در ابتدا به عنوان لباس کار برای محافظت از کارگران هنگام کار استفاده می شد. اوایل فقط از جنس جین دوخته می شد و برند لیوایز اولین شرکتی بود که این نوع شلوار را روانه بازار کرد. این شلوار اولین مدل شلواری بوده است که از دنیای کار به دنیای پر زرق و برق فشن و مد راه پیدا کرده است. از دهه 1960 میلادی این شلوار در بین مردم محبوب شد و تبدیل به شلواری برای همه شد.

 

شلوارک:

این شلوار در طول جنگ جهانی دوم به علت کمبود پارچه، طراحی شده است. در آن زمان این نوع شلوار بخشی از یونیفرم ارتش انگلیس بوده است. اندازه شلوار از شلوارک بلند تر است و معمولا بلندی آن تا قسمت بالای زانو می باشد. در ابتدا این مدل برای آقایون محبوب و ترند بوده است اما امروزه خرید شلوار کوتاه بیشتر در میان بانوان دیده می شود.

 

 

شلوار ملوانی:

این نوع شلوار که به شلوار های sailor معروفند، در ابتدا به عنوان یونیفرم ملوانان استفاده می شد ولی اکنون بیشتر جزئی از ترکیب استایلهای کروز و روترو دیده می شود. این شلوار زنانه گشاد و راحت و دارای فاقی بلند است که معمولا چند دکمه در قسمت فاق آن استفاده می شود که بیشتر جنبه تزئینی دارد. فاق بلند شلوار باعث می شود که فرد بلند تر به نظر آید و شلوار بسیار مناسبی برای افراد لاغر که قدی کوتاه دارند، می باشد. خرید شلوار به افرادی که شکم بزرگ دارند، به دلیل دکمه هایی که روی فاق وجود دارد، توصیه نمی شود.

 

شلوار پیلی دار:

ممکن است شلوار پیلی دار را نیز با نام شلوار pegged  بشناسید که در دهه 1950 و 1980 بسیار محبوب بوده است. در این مدل شلوار زنانه، پیلی یا ساسونی در قسمت کمر و باسن استفاده شده است. شلواری راحت و دارای کمی گشادی در قسمت ران می باشد. پاچه های شلوار های پیلی دار معمولا راسته و دم پای آن پاکتی می باشد. این نوع شلوار مناسب تمامی تیپ های اندام می باشد که می توانید به راحتی آن را با کفش پاشنه بلند و کفش تخت بپوشید.

 

شلوار رکابی:

ممکن است این مدل شلوار را نیز با نام stirrup  بشناسید. در ابتدا در گروه لباسهای ورزشی مانند سوارکاری و اسکی از این شلوار استفاده می شد ولی به مرور در دهه 1980 میلادی جز ترندهای خیابونی محبوب پا به عرصه مد گذاشت. در دوخت این مدل شلوار زنانه بیشتر از پارچه های کشی و استرچ استفاده می شود. مدل شلوار رکابی به صورت چسبان در تمامی قسمت پا می باشد که دارای رکابی در قسمت مچ پا دارای بندی است که زیر پا قرار می گیرد.

 

 

شلوار کوتاه:

 در ابتدا شلوار کوتاه یا برمودا و یا کاپری در دهه 1960 در انگلیس در بین پسرهای نوجوان محبوب بوده است.  بلندی این شلوار معمولا بین زانو و قوزک پا می باشد. این نوع شلوار زنانه مناسب بسیاری از خانم ها مخصوصا خانم های ریز نقش می باشد. قبل از خرید شلوار کاپری حتما به فرم اندام و نوع کفشی که با آن ست می شود توجه کنید. کفش های تخت یا بالرینا، اسکینرزها ظریف، صندلهای تخت و کفش های چرمی و براق جلو باز بسیار مناسب شلوار های کاپری هستند.

 

شلوار سندبادی:

 مبدا این نوع شلوار زنانه که به عنوان شلوار حرمسرا نیز معروف است، به کشورهای خاورمیانه بر می گردد و بخشی از لباس های سنتی این کشورها بوده است. در دهه 1980 میلادی بسیار مورد محبوبیت قرار گرفت و امروزه در استایل های بوهو و چیپسی می توان این نوع شلوار را یافت. این شلوار بسار راحت و گشاد است و فقط در قسمت مچ پا تنگ می شود و بیشتر با پارچه های طرح دار حریر و رنگی دوخته می شود. این نوع شلوار را به افرادی با پایین تنه چاق و بالا تنه ظریف توصیه نمی شود.

 

شلوار جیب دار:

این نوع شلوار که معمولا دارای 5 یا 6 جیب در قسمت جلو و عقب شلوار دارد، معمولا گشاد و راحت هستند. برای دوخت این مدل از شلوار زنانه باید از پارچه های کتان و جین استفاده کرد.

 

شلوار دم پا گشاد:

شلوار دم پا گشاد یا دم پا زنگوله ای نوعی از شلوار گشاد است که در قسمت زانو به پایین کم کم گشاد می شود. دردهه 1970 میلادی بسیار محبوب بوده است. بهتر است افرادی که چاقی شکم و بالا تنه دارند از این مدل شلوار زنانه استفاده کنند، زیرا بیشتر توجه افراد به سمت پاها می رود.

 

 

شلوار دامنی:

این مدل پوشش ترکیبی از دامن و شلوار می باشد که در قسمت کمر گشاد می باشد. برای دوخت این نوع شلوار زنانه بهتر از پارچه های نرم و سبک که به حالت لخت هستند استفاده شود. از این مدل شلوار می توانید در مهمانی های عصر یا شب استفاده کرد.

 

 

شلوار راحتی:

این نوع شلوار به دلیل گشادی ور احتی که دارد که معمولا در قسمت مچ پا تنگ می شود بیشتر در زمانهایی که در منزل در حال استراحت هستید استفاده می شود. برای دوخت این نوع شلوار از پارچه های نخی کشباف استفاده می شود.

انواع شلوار زنانه را بهتر بشناسید

مجتمع ارتباطات نوین ایرانیان

کارشناس تولید محتوا
چطوری میتونم کمکتون کنم؟