کفش طبی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

خلاصه

ممکن است شما هم جزو افرادی باشید که تصور می کنید، کفش طبی یک کفش قدیمی ‌و زشت است که تمایلی به پوشیدن آن ندارید. اما باید بدانید که تنوع کفش طبی زنانه خیلی بیشتر از آن چیزی است که تصورش را می‌کنید، زیرا کفش طبی فقط به کفش ‌های ورزشی با ظاهری زمخت و نامناسب محدود نمی ‌شود و شما می‌توانید به دنبال یک کفش طبی پاشنه بلند، کتانی یا حتی صندل طبی باشید. د

۱۴۰۰ دوشنبه ۵ مهر
1953بازدید
کفش طبی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

 

ممکن است شما هم جزو افرادی باشید که تصور می کنید، کفش طبی یک کفش قدیمی ‌و زشت است که تمایلی به پوشیدن آن ندارید. اما باید بدانید که تنوع کفش طبی زنانه خیلی بیشتر از آن چیزی است که تصورش را می‌کنید، زیرا کفش طبی فقط به کفش ‌های ورزشی با ظاهری زمخت و نامناسب محدود نمی ‌شود و شما می‌توانید به دنبال یک کفش طبی پاشنه بلند، کتانی یا حتی صندل طبی باشید. در ادامه، انواع کفش طبی زنانه را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید یک انتخاب ایده آل و شیک داشته باشید.

 

خرید کفش طبی زنانه

 

کفش طبی چیست؟


کفش طبی انواع مختلفی دارد و فقط شامل یک مدل نیست اما اکنون این سؤال مطرح می ‌شود که چه چیزی باعث متفاوت بودن آنها می ‌‌شود و این کفش ‌ها برای چه افرادی مناسب هستند. کفش طبی فقط مخصوص افراد مسن نیست بلکه همه افرادی که دچار مشکلات پا یا اختلالات پزشکی هستند می ‌توانند از این نوع کفش استفاده کنند، زیرا کفش طبی به نحوی طراحی شده که از ساختار کف پا، مچ پا و ساق پا محافظت کند. کفش طبی برای افرادی مناسب است که در حال حاضر دچار مشکلات پا هستند یا پای آنها به لحاظ مکانیکی مشکل دارد و این مسئله باعث شده ریسک بروز سایر مشکلات پا در آنها افزایش پیدا کند. کفش طبی مطابقت صحیح بدن را حفظ کرده و یک بستر نرم و محافظ را برای پا به وجود می آورد که به حفظ حرکات صحیح پا کمک می کند و از پیچ خوردگی آن جلوگیری می نماید. کفش طبی با طراحی ‌های مختلفی و متناسب با شرایط افراد ساخته می ‌شود.

ویژگی ها و مزایای کفش طبی


- کفش طبی یک بستر بیومکانیک مناسب برای پاست که باعث بهبود مطابقت ساختار پا می‌ شود و در هنگام راه رفتن به جذب ضربه و توزیع مناسب آن خواهد پرداخت.
- باعث ایجاد تناسب بین پاشنه و سایر نقاط پا می‌شود.
- کفی منعطف آن باعث بهبود تعادل شما در هنگام راه رفتن خواهد شد.
- محافظت مناسب از قسمت قوس کف پا و حفظ تناسب آن با مچ و زانو انجام می دهد و باعث می ‌‌شود فشار از روی قوس کف پا برداشته شود و ریسک پیچ خوردگی پا کاهش پیدا کند.
- باعث احساس راحتی بیشتر می ‌شود.



چرا به کفش طبی نیاز داریم؟


زنان در تمام طول عمر خود به اشکال مختلفی فعالیت دارند. اگر شما هم شاغل هستید و مدام از یک جلسه به جلسه دیگر می‌ روید یا در اطراف منزل به دنبال کودکان خود می ‌دوید و به انجام امور منزل می ‌‌پردازید، یا درحال لذت بردن از دوران بازنشستگی خود هستید همواره در معرض خطر آسیب دیدگی پا و بروز مشکلات پا قرار دارید. بیماری ‌های پا به دلایل مختلفی به وجود می ‌‌آید که برخی از آنها عبارتند از پوشیدن کفش نامناسب، آسیب دیدگی پا، بالا رفتن سن یا اختلالات پزشکی مانند چکشی شدن انگشتان پا، پینه بستن پا، بدشکل شدن انگشتان و بونیون از علل شایع بروز این مشکلات هستند. مردان تمایل چندانی به پوشیدن کفش مد روز ندارد اما زنان عاشق این نوع کفش‌ها هستند، ولی متأسفانه کفش پاشنه بلند و پنجه باریک که در اکثر مغازه ‌ها نیز وجود دارد دشمن پای شما است، زیرا به شدت پنجه پای شما را فشار می ‌دهد و شرایط بدی را به وجود می‌ آورد. هنگامی ‌که این نوع کفش را می‌‌ پوشید انگشتان پا به شدت تحت فشار قرار می ‌‌گیرند و جمع می ‌‌شوند و کفش که به پا دارید به صورت نامناسب به توزیع وزن بدن می ‌پردازد و باعث می ‌شود که از قسمت سینه پا تا انگشتان پا تحت فشار بسیار زیادی قرار بگیرد. به عبارت دیگر احتمال بروز مشکلات مربوط به آسیب دیدگی پا در میان زنان بیشتر از مردان است.
همان طور که کفش طبی و قوس میانی آن فقط به یک مدل محدود نمی ‌شود ظاهر کفش طبی نیز محدود به یک مدل نیست. شما می‌توانید مدل ‌های متنوع کفش طبی را مشاهده کنید و هر کدام که با سلیقه شما مطابقت داشت را انتخاب کنید و برای انجام امور روزمره خود از آن استفاده نمایید. اگر از پوشیدن صندل لذت می ‌برید خبر خوبی برای شما داریم، انواع مختلفی از صندل وجود دارد که می‌ تواند به خوبی از پای شما محافظت کند. انواع مختلف از کفش طبی پاشنه بلند وجود دارد که شما می ‌توانید در مراسمات مختلف از مهمانی و عروسی گرفته تا حتی قرارهای مهم کاری از آنها استفاده کنید. همچنین، برای افرادی که پوشیدن کفش تخت را ترجیح می ‌‌دهند نیز کفش مناسب آنها وجود دارد که می ‌توانند در طول روز بپوشند و از احساس راحتی حاصل از آن لذت ببرند

نکات مهم برای انتخاب کفش طبی زنانه


برای انتخاب کفش طبی مناسب باید حتماً نکاتی را در نظر گرفت. کفش طبی خانم ها باید ۲ الی ۳ سانتیمتر لژ داشته باشد که این پاشنه از عقب به سمت جلو به مرور حذف شود. قسمت پشت کفش باید بلندتر باشد تا وقتی کفی طبی داخل کفش قرار می گیرد پا از کفش بیرون نیاید. جلوی کفش باید حالتی داشته باشد که انگشت ها به هم فشرده نشوند، این فشار انگشت ها ممکن است باعث هالوکس والگوس و بدشکلی انگشتان پا شود. بهتر است جنس کفش چرم باشد زیرا کفش چرم برای پا مزایای خاص خود را دارد. کفش باید زبانه ای داشته باشد که باز شود، کفش هایی که زبانه ندارند به علت فضای محدودشان برای درمان مشکلات پا مناسب نیستند. بهتر است کفشی که انتخاب می کنید بندی باشد تا بتوان اندازه آن را طبق حالت پا تنظیم کرد. در صورت لزوم می توان از کفی طبی نیز داخل کفش برای تسریع روند درمان استفاده کرد.


شما می‌توانید به منظور انتخاب بهترین کفش متناسب با شرایط پاهای خود از نکات زیر استفاده کنید:


-سایز کفش‌ها استاندارد نیست. سایز کفش‌ها در برندها و انواع مختلف کفش یکسان نیست به عنوان مثال کفشی که تحت عنوان شماره ۳۸ توسط یک تولید کننده به بازار ارائه می ‌شود با کفشی که تحت عنوان همین شماره توسط یک تولید کننده دیگر وارد بازار می‌‌ شود متفاوت است. به همین دلیل شما باید در هنگام خرید کفش به این مسئله کاملاً دقت کنید و به تهیه یک کفش مناسب بپردازید.
- هنگام خریدن کفش حتماً هر دو جفت آن را بپوشید و کمی راه بروید. در طول عمر اندازه و شکل پاها تغییر می ‌‌کند. تعداد زیادی از افراد پاهای کشیده و برخی دیگر پاهای پهن تری را دارند و باید در هنگام خرید کفش این مسئله را مورد نظر قرار دهند و کفشی را تهیه کنند که به خوبی با پای آنها تناسب دارد و پاسخگوی نیازهای جسمانی آنها نیز است.
- کفشی را انتخاب کنید که با شکل پای شما مطابقت دارد. در صورتی که کفش مورد نظر شما به خوبی با پای شما تناسب داشته باشد می ‌توانید سلامت پاهای خود را تضمین کنید.
- هنگامی ‌که قصد خرید کفش را دارید انواع مختلفی از کفش‌ها را امتحان کنید و به دنبال کفشی باشید که به خوبی با پای شما تناسب دارد. از انتخاب کردن کفش ‌هایی که خیلی تنگ، خیلی بزرگ یا پاشنه بلند هستند خودداری کنید. در صورتی که کفش شما در لحظه انتخاب بسیار تنگ یا بزرگ باشد بعداً باعث آسیب دیدگی پای شما خواهد شد.
- باید طول و عرض کفش با پای شما تناسب داشته باشد. در صورتی که در هنگام راه رفتن یا دویدن پاهای شما با زمین تماس پیدا کند شما دچار درد پا و آسیب دیدگی خواهید شد.
- اطمینان حاصل کنید که قسمت سینه کفش به خوبی با پای شما تناسب دارد زیرا مطابقت صحیح کفش با پا به شما برای خم کردن پاها کمک می ‌کند و می ‌توانید به راحتی راه بروید یا بدوید.
- باید پاشنه شما به خوبی درون کفش قرار بگیرد و به همین دلیل از پوشیدن کفش‌ هایی که پاشنه خیلی بلندی دارند یا کفش بدون پاشنه خودداری نمایید. در صورتی که در هنگام پوشیدن کفش متوجه شدید پای شما به سمت پایین کشیده می ‌شود از خریداری آن خودداری نمایید و به سراغ یک کفش بهتر بروید.
- کفی طبی بر نحوه تناسب کفش با پا تأثیر می ‌گذارد به همین دلیل شما باید در هنگام خریدن کفش به این مسئله دقت کنید. در صورتی که باید از کفی طبی استفاده کنید باید کفش شما کمی بزرگتر باشد تا فضای کافی برای حرکت کردن پا فراهم شود در غیر این صورت کفی طبی عملکرد صحیحی ندارد و شما دچار مشکل خواهید شد.
- باید کفش شما با نوع فعالیت جسمانی و زمان انجام فعالیت ورزشی تان تناسب داشته باشد. زیرا شکل و اندازه پا در طول روز و در شرایط مختلف تغییر می ‌کند به عنوان مثال پس از ورزش کردن، در هوای گرم، در صورت افزایش وزن یا نشستن و ایستادن به مدت طولانی شرایط پا تغییر می ‌کند. هنگام خریدن کفش به خاطر داشته باشید که به طور کلی پای شما پس از فعالیت ورزشی بزرگتر می ‌شود به همین دلیل باید کفش خود را با در نظر گرفتن این نکته خریداری کنید.
- با کفشی که انتخاب کرده اید کمی راه بروید تا از راحت بودن آن اطمینان حاصل کنید. امتحان کردن کفش به این معنا نیست که با آن بدوید بلکه قدم زدن در اطراف کفایت می ‌کند. کفشی که انتخاب می ‌کنید بر فعالیت جسمانی و سلامت بدن شما تأثیرات بسیار زیادی می ‌گذارد و به همین دلیل باید کفش خود را عاقلانه انتخاب کنید

 

مطالب مرتبط به سایت دیزی بست:

شال مجلسی زنانه شیک
جدول سایزبندی شلوار جین زنانه
انواع دوخت تزیینی روی مانتو

 

کفش طبی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

الهه عزیزی

کارشناس تولید محتوا
چطوری میتونم کمکتون کنم؟