کفش هایی که برای سلامت بدن اصلاً مناسب نیستند!

خلاصه

انتخاب و خرید کفش زنانه مناسب یکی از مهمترین خریدهایی است که ارتباط مستقیمی با سلامت پاها دارد. عوارض کفش های نامناسب مانند آرتروز، دردهای مفصلی، خمیدگی انگشت ها و … در برخی مواقع جبران ناپذیر است.

۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
1322بازدید
کفش هایی که برای سلامت بدن اصلاً مناسب نیستند!

 

انتخاب و خرید کفش زنانه مناسب یکی از مهمترین خریدهایی است که ارتباط مستقیمی با سلامت پاها دارد. عوارض کفش های نامناسب مانند آرتروز، دردهای مفصلی، خمیدگی انگشت ها و … در برخی مواقع جبران ناپذیر است. امروزه بسیاری از افراد هنگام انتخاب کفش مناسب به فکر سلامتی پاهای خود نیستند و تنها به زیبایی و مد روز بودن کفش ها توجه می کنند. اما باید بدانید که پا قلب دوم شماست و انتخاب نامناسب کفش می تواند سلامت پا را به خطر بیندازد و عوارضی در پاها ایجاد کند. بنابراین در برابر وسوسه خریدن کفش های مد روز مقاومت کنید و کفش راحتی که دارای ارتفاع مناسب بوده و احساس راحتی در پاها ایجاد می کند، انتخاب نمایید. در این مطلب به شما می گوییم که هنگام خرید کفش زنانه ارزان و مناسب، چه نوع کفشی را انتخاب کنید.

 

عوارض کفش‌های پاشنه بلند


پوشیدن کفش های پاشنه بلند بر سلامت پاها تأثیرگذار است و استفاده از این کفش ها خطرات زیادی را برای خانم ها به همراه دارد، که این خطرات عبارتند از:
- پوشیدن کفش هایی با پاشنه بلندتر از ۷ سانتی متر روی زانوها فشار زیادی وارد می کند و احتمال ابتلا به آرتروز را بیشتر می کند.
- پوشیدن کفش پاشنه بلند سبب پیچ خوردگی مچ پا به سمت بیرون و در نتیجه موجب رگ به رگ شدن شدید رباط پا می شود و به همین علت خطر ابتلا به آرتروز افزایش می یابد.
- پوشیدن کفش پاشنه بلند روی مفصل انگشت شست پا فشار وارد می کند و این فشار از مفصل استخوان متاتارس به استخوان نخودی شکل انگشت پا منتقل می شود و در نهایت این فشار وارد شده به استخوان یا اعصاب موجب التهاب آن می شود. علاوه بر این، کفش پاشنه بلند زنانه می تواند باعث انحراف انگشت شست پا، دردهای مزمن کمر، خمیدگی انگشتان و خستگی های زودرس شود.

 

خرید کفش زنانه

 

توصیه‌هایی هنگام پوشیدن کفش پاشنه دار


در برخی از ساعات روز سراغ کفش های راحتی یا ورزشی بروید.
- کفش پاشنه بلند پشت باز نپوشید زیرا سبب سر خوردن پا و برهم خوردن تعادلتان می شود.
- کفش پاشنه کوتاه بپوشید زیرا پا در وضعیت نرمال تری قرار می گیرد و ساق پا کمترکشیده می شود.
- احتمال تکرار پیچ خوردگی پا بعد از دفعات اول زیادتر خواهد بود، پس حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در صورت لزوم فیزیوتراپی انجام دهد.

 

عوارض پوشیدن کفش های ورزشی لژ منفی


کفش ورزشی لژ منفی دارای شکل عجیبی هستند و پاشنه شان پایین تر از انگشتان پا طراحی شده است. این نوع کفش ها برای کمک به راه رفتن راحت تر تولید شده اند و به هماهنگی پا و باسن کمک می کنند. پوشیدن کفش های زنانه پاشنه منفی موجب ایجاد فشار به سمت جلوی پا شده و منجر به کشیدگی تاندون آشیل می شود.
- پوشیدن کفش‌های زنانه پاشنه منفی سبب می شود بدن برای حفظ تعادل و استقرار از عضلات جدیدی هنگام راه رفتن استفاده کند که هنگام راه رفتن عادی استفاده نمی شد. این الگوی راه رفتن غیر عادی، راه رفتن طبیعی فرد را دچار مشکل می کند به طوری که فرد در کفش معمولی نمی تواند راحت راه برود.
- پوشیدن این کفش استرس اضافی به نقاط مختلف بدن می افزاید و وزن اضافه به مفاصل وارد می کند و سبب ابتلا به آرتروز می شود.
- پوشیدن این کفش ها خطرات برهم خوردن تعادل، سقوط را افزایش می دهند.

 

رفع مشکلات پا بعد از استفاده از کفش های ورزشی لژ منفی


اگر بعد از پوشیدن این کفش ها دچار زانو درد، پادرد و ورم مفاصل شدید مدتی در خانه پابرهنه راه بروید تا انعطاف پذیری و قدرت عضلاتتان افزایش یابد.
- برای راه رفتن طولانی و منظم از کفش های معمولی استفاده کنید.
- برای جلوگیری از ابتلا به زانو درد و پادرد از پوشیدن این کفش ها خودداری کنید.

 

عوارض پوشیدن کفش‌های تابستانی


در گذشته از صندل ها در سواحل استفاده می شد اما امروزه این کفش ها طرفداران زیادی دارند و از آنها در آب و هوای گرم و در تابستان استفاده می شود. اما آیا می دانید صندل ها حتی بیشتر از کفش های پاشنه بلند برای پا مضر است؟ پوشیدن کفش های تابستانی باعث تغییر الگوی راه رفتن می شود، فشار به دو طرف پا در صندل بیشتر از پاشنه است، سایش طولانی مدت هنگام پوشیدن صندل می تواند در قوس و تاندون پا، درد ایجاد کند، برخی افراد هنگام پوشیدن صندل در انگشتان پا احساس درد می کنند زیرا برای جلوگیری از برخورد با اجسام سخت انگشتان شان را خم می کنند.
همچنین، راه رفتن با صندل سبب ترک پا می شود و پوشیدن صندل زنانه سبب می شود پا به خاطر نداشتن محافظ در معرض آلودگی قرار بگیرد.

 

رفع مشکلات پا بعد از استفاده از کفش های تابستانی


پوشیدن صندل هنگام تابستان در پا احساس راحتی ایجاد می کند اما برای رفع مشکلات پا بعد از استفاده از کفش های تابستانی نباید کفش های تابستانی را به طور مداوم بپوشید، اگر دیابت دارید به هیچ عنوان از صندل استفاده نکنید زیرا درخطر ابتلا به زخم پا و عفونت قراردارید، و اگر مجبور به خرید صندل زنانه هستید از نوع بند دار و نوعی که مچ پای تان را محکم نگه دارد، استفاده کنید.

 

بهترین انواع کفش در دیزی بست

 

عوارض پوشیدن کفش‌های زنانه لژدار


هنگام راه رفتن معمولی پا نیاز به خم شدن دارد ولی کفش لژدار زنانه از خم شدن آن جلوگیری می کند زیرا پا را سفت و سخت نگه می دارد، پوشیدن کفش لژدار می تواند راحتی شما را خدشه دار کند، پوشیدن کفش پاشنه دار بلندتر از انگشتان سبب وارد شدن فشار زیادی به استخوان کف پا و احساس درد در پا می شود.
بنابراین اگر دوست دارید از کفش های لژدار استفاده کنید، ترجیحاً کفشی بپوشید که پاشنه آن کوتاه تر باشد و فشار کمتری روی پا ایجاد کند.

 

عوارض پوشیدن کفش آل استار زنانه


این کفش ها در بین جوانان به علت با دوام بودن و سبکی طرفداران زیادی دارد اما این نوع کفش های پر فروش نیز عوارضی برای پا دارند که عبارتند از:
- این نوع کفش ها در وسط و پایین پاشنه پا بیش از حد نرم هستند و سیستم تهویه شان ضعیف بوده و ایجاد تعریق می کنند در صورتی که یک کفش ورزشی باید سبک وزن و ضد لغزش، ضد پیچش و ضد تعریق باشد.
- پوشیدن کفش های ورزشی آل استاردر طولانی مدت مخصوصاً در محیط های مرطوب موجب تعریق پا و ایجاد بیماری های پوستی مانند اگزما، قارچ پوستی و تب خال می شود.
- پوشیدن این کفش ها در کودکان و نوجوانان سبب صافی کف پا می شود.

 

رفع مشکلات پا بعد از استفاده از کفش‌های آل استار


به طور مداوم از آل استارها استفاده نکنید و برای تمرین و ورزش کفش دیگری را انتخاب کنید.
- آنها را با کفش های دیگر که کفی مناسب و جنس مناسب تری دارند جایگزین کنید.
- برای پیشگیری از بیماری های پوستی بعد از استفاده از این کفش ها پاهای تان را بشویید و فضای انگشتان پای تان را خشک کنید و بین انگشتان پا پودر خشک کننده بمالید.

 

عوارض پوشیدن کفش‌های عروسکی زنانه


پوشیدن کفش های عروسکی به علت اینکه هیچ پشتیبانی برای قوس پا وجود ندارد مثل راه رفتن روی مقواست. پوشیدن این کفش ها و راه رفتن با آنها سبب می شود مشکلاتی برای زانو و لگن ایجاد شود و پا عملکرد مطلوب خود را نداشته باشد. پوشیدن کفش های عروسکی کف نازک به دلیل نداشتن پشتیبان قوس پا در این کفش ها سبب ایجاد بیماری دردناکی به نام التهاب پلانتار فاسیا یا خار پاشنه می شود ودر کف پا درد ایجاد می کند.
اگرهنوز هم با دانستن عوارض این نوع کفش ها تمایل دارید از آنها استفاده کنید از یک کفی نازک برای جلوگیری از درد استفاده کنید. همچنین، در این نوع کفش ها از پد پاشنه استفاده نمایید زیرا از درد پاشنه پا پیشگیری می کند.

 

عوارض پوشیدن کفش‌های نوک تیز زنانه


امروزه استفاده از کفش های نوک تیز در بین خانم ها بسیار رواج پیدا کرده است اما این کفش های شیک عوارض زیادی برای پا دارند که عبارتند از:
- پوشیدن کفش های کشیده و با پنجه باریک در طولانی مدت موجب ایجاد درد عصبی و تاول در پا می شود.
- پوشیدن کفش های نوک تیز باعث کبودی زیر ناخن پا می شود.
- یکی از آسیب های پوشیدن کفش نوک تیز ایجاد پینه یا برآمدگی دردناک و غیر عادی در قاعده انگشت شست پا است.
- پوشیدن کفش های نوک تیز باعث فشار زیاد به انگشتان پا می شود.
- پوشیدن کفش های نوک تیز در طولانی مدت باعث خمیدگی انگشتان می شود که گاهی برای رفع آن جراحی مورد نیاز است.
- پوشیدن کفش های نوک تیز موجب ایجاد فشار بیش از حد به پا و ابتلا به میخچه می شود.

 

رفع مشکلات پا بعد از استفاده از کفش‌های نوک تیز


برای رهایی از آسیب های پوشیدن کفش های نوک تیز، از کفش های با پنجه پهن استفاده کنید. به علاوه، اگر پوشیدن کفش های نوک تیز را دوست دارید بهتر است از چرم سفت صرف نظر کنید.

 

خرید کفش زنانه شیک مجلسی در دیزی بست

 


منابع

میهن نوین

 

سایر مطالب مرتبط به مزون اینترنتی لباس دیزی بست:

با کتونی چی بپوشیم؟
بوت زمستانی ساق بلند بخریم یا ساق کوتاه؟
انتخاب کفش مناسب برای استفاده‌ روزمره و مراسمات خاص

 

کفش هایی که برای سلامت بدن اصلاً مناسب نیستند!

الهه عزیزی

کارشناس تولید محتوا
چطوری میتونم کمکتون کنم؟